top of page

Доли се колебае къде да празнува Нова Година

Здравейте, скъпи приятели на Доли !

Ето, че неизбежно дойде онова време от годината, в което новогодишните празници Ви изглеждат твърде далече, за да мислите за тях, но същевременно все по-честно чувате от приятели и познати въпроса: „А Вие какво ще правите на Нова Година ?“. Онова време от годината, в което офертите за летните почивки и ваканции лека-полека започват да отстъпват място на офертите за новогодишни програми. Ако сте забелязали, в последните години, се появяват все повече и повече оферти за новогодишни празници в Турция и Сърбия и все повече хора отправят поглед натам. Това не е случайно и днес ще Ви разкажем, какви са предимствата на това, да прекарате новогодишните празници в Турция или Сърбия.






 

1. Цена - каквото и да си говорим, за повечето хора, цената има значение. От години е ясна тенденцията у нас, огромна част от хотелите да предлагат новогодишни пакети на цени, на които човек спокойно може да отиде до Куба или поне до Канарските острови след празниците. За наша и Ваша радост, тази тенденция все още не се е разпростряла при съседите ни, където цените за новогодишните пакети са съвсем приемливи. Ако не вярвате – влезте на сайта ни и на сайта на произволен СПА хотел в България и сравнете сами цените на пакетите, за да се уверите в нашите думи :).


2. Възможност за допълнителни екскурзии - не е задължително да прекараме новогодишните празници не ставайки от трапезата. Не, че новогодишната трапеза е нещо лошо, но ако я съчетаем с възможността да разгледаме нещо интересно, то се получава неочаквано добра комбинация. Ако решите например да прекарате празниците в Чачак или Върнячка Баня, спокойно може да отделите един ден и да посетите уникалния Дървен Град на Кустурица. Ако отидете в Чанаккале, ще имате възможност да посетите древните градове Асос и Троя. Общо взето, където и да решите да прекарате новогодишните празници, със сигурност ще може да го съчетаете с още нещо интересно в района.


3. Транспорт - ако искате да пътувате със собствено темпо и да имате по-голяма свобода, може да се възползвате от някоя от многото оферти за пътуване със собствен транспорт. Ако обаче автомобила Ви се е повредил в най-неподходящия момент, или въобще не шофирате или просто не искате да шофирате при зимни условия – то това не е никакъв проблем, т.к. автобусните програми са не по-малко от тези със собствен транспорт. Просто трябва да изберете това, което Ви допада най-много.


4. Разстоянието – и Турция и Сърбия имат предимството да са на относително кратко разстояние от България, което ги прави много добър избор за кратко пътуване, точно колкото да отпразнувате новогодишните празници. Така от една страна няма да сте много уморени от дълги пътувания и часови разлики, а от друга ще са Ви необходими само няколко дни от скъпоценния за всички ни годишен отпуск.


5. Новогодишен купон – И в западната и в южната ни съседка манталитета и представата за новогодишно празненство в голяма степен се припокрива с нашата. Като прибавим към това и невероятно вкусната кухня и в двете страни, става ясно защо всеки решил да прекара новогодишните празници, в която и да е от двете съседки, дълго разказва за новогодишния купон, в центъра на който се е озовал.

Това са само част от причините, ние – екипа на „Доли Травъл Клуб“ горещо да препоръчваме на всеки поне веднъж да прекара новогодишните празници в Турция или Сърбия. Поне веднъж да се остави на гостоприемството на съседите ни и опита невероятната им кухня. Ако се колебаете или имате каквито и да било допълнителни въпроси, се свържете с нас и заедно ще обсъдим офертите, които Ви интересуват. :)


Вижте нашите Новогодишни оферти за Турция тук.

Вижте нашите Новогодишни оферти за Сърбия тук.


89 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page